«

»

máj 07

KIRÁLY-KUPA

Április 25-én 7 középiskola 173 diákversenyzője jött el iskolánkba, hogy 7 versenyszámban küzdjenek meg egymással. A megnyitót követően a 4×400 m-es váltófutásban az iskolák lány és fiú csapatai versenyeztek, majd két kispályán zajlott a lány és fiú focitorna a szabadtéri futballpályán. A tornateremben lányok és fiúk csaptak össze kosárlabda sportágban.

Mindenki nagyon jól érezte magát, sportszerű versenyek, mérkőzések részesei lehettünk. Mint házigazdák, zsíros kenyérrel, szörppel vendégeltük meg a sportolókat és kísérő tanáraikat.

Az eredményhirdetés során minden versenyszámban érmeket kaptak a dobogóra föllépők. A hét versenyszám alapján legtöbb pontszámot gyűjtött iskola pedig egy hatalmas serleget nyert el.

Összetett pontverseny eredménye
I. Bernáth Kálmán Református Gimnázium, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium
II.-III. (pontazonosság) Váci SZC I.Géza Közgazdasági Szakgimnáziuma és
                                    Váci SZC Király Endre Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
IV.Váci SZC Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma
V. AM KASZK – Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma                      VI.Piarista Gimnázium és Kollégium
VII.Váci Madách Imre Gimnázium

Gratulálunk minden sportoló tanulónak és felkészítő tanáraiknak!

Köszönjük a versenyt szervező Szalatnyai Gábor tanár úr munkáját, és a lebonyolításban segítő Wagner László, Pintya Katalin és Galambos Zsolt munkáját.

A KIRÁLY-KUPÁN készült képek itt tekinthetők meg.