↑ Return to Diákélet

Pszichológus

Kedves Diákok!

Pálmai Kitti vagyok, az iskolátok iskolapszichológusa a 2022/23-mas tanévtől (2022.11.21.-től).A Váci Szakképzési Centrum megbízásából nyújtok iskolátokban pszichológusi ellátást számotokra.

Amivel hozzám fordulhattok:

Tulajdonképpen bármivel megkereshettek, ami nehézséget, problémát okoz számotokra. Legyen az az iskolával kapcsolatos vagy akár attól teljesen független. A segítségkéréshez néha nagy bátorság kell, ezért nagyon köszönöm, ha megteszed ezt a lépést a saját jólléted érdekedben!

Amilyen témákban kereshettek:

  • Ha nehézségeid vannak a tanulásban: Ha nem annyira megy a tanulás, az odafigyelés az órák alatt vagy nem tudod milyen irányba tanulj tovább.
  • Ha életvezetési nehézségek adódnak: Ha úgy érzed, hogy magányos vagy, sokszor vagy nagyon rosszkedvű vagy szomorú. Vagy ha azt érzed, hogy kimerült vagy és motiválatlan.
  • Ha gondok vannak az osztályban vagy az iskolában: Például, ha gondjaid vannak a beilleszkedéssel, ha kiközösítenek a többiek vagy nincsenek barátaid.
  • Ha otthon vannak konfliktusok: Legyen akár a szüleiddel, testvéreiddel vagy más családtagokkal.
  • Ha krízisben vagy: Például, ha valami nagy változás lép fel az életben, mert egy szeretted meghal, párkapcsolati nehézséged van, hírtelen költöznötök kellett vagy ha még bizonytalan vagy magadban néhány kérdésben.

+ Minden olyan téma, amiről TI szeretnétek beszélni!

Hol és mikor találtok meg?

SZERDÁNKÉNT: 8.00 – 14.00 között – A28-As terem

Hol érhetsz el?

e-mail: palmai.kitti@vaciszc.hu

Kedves Szülők/Gondviselők!

A gyermekeik lelki egészségének védelme érdekében szeretném, ha Önökkel és a pedagógusokkal közösen tudnánk fellépni. Nagyon köszönöm, ha megkeresnek és megtisztelnek a bizalmukkal!

Szülői konzultációt tudnak kérni az alábbi e-mailcímen: palmai.kitti@vaciszc.hu