↑ Return to 2015/16-os tanév

2015/16-os tanév rendezvényei

eu3ch56d882e737e22

 2015. december 15.

Luca-napi vetélkedő

Luca-napi vetélkedő

A három éve kezdett hagyományt, a Karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó Luca-napi mulatságot december 15-én rendeztük meg.

A résztvevő osztályok elkészítették saját lucaszéküket, beöltöztek boszorkánynak, majd – hogy a népszokásokban megjelenő mák is szerepeljen a programban – mákos guba készítésében is összemérték ügyességüket.

Az osztályok közötti versenyben az első három helyezett értékes nyereményekkel lett gazdagabb, de minden résztvevő jó hangulatot és szép emlékeket vihetett haza.

"Kicsi vagyok, Luca-székre állok"

“Kicsi vagyok, Luca-székre állok”

A győztes osztályok:

I. helyezett: 11/C               

II. helyezett:10/A

III. helyezett:10/B

 ch56d88302ece9b                                                   2016. február 03.

Szintén több éves múltra tekint vissza a farsangi mulatság iskolánkban. Az idei évben minden osztály bevonásával nagy mulatság kerekedett. A beöltözött tanulók és osztályok vicces feladatokat teljesítettek, mint például a lufi borotválás. Természetesen a zsűri értékelte a jelmezeket is. A farsang nem lenne farsang igazi fánk nélkül, így 32 kg lisztből sütöttünk fánkot, amelyet közösen fogyasztottunk el az otthonról hozott lekvárokkal.

Értékeltük a tanulók és az osztályok jelmezét, a feladatok teljesítését. Ezek alapján az osztályok közötti megmérettetésben az alábbi eredmény született:

I. helyezett: 12/A      

"A fánk király volt"

“A fánk király volt”

II. helyezett: 9/A

III. helyezett: 2/10/6

11/C-s indiánok

11/C-s indiánok

A lufi borotválás

p_divider755_k

Börtönlátogatás

Diákjainkat több alkalommal vittük el a Váci Börtönbe, ahol tanulóink rendkívül fegyelmezett magatartást tanúsítottak. A börtönlátogatásokat Kovács Attila rendőr őrnagy szervezte és bonyolította le.2