«

»

márc 13

Ideiglenes felvételi jegyzék 2013-2014

Kedves diákok! Tisztelt Szülők!

A 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 13. 40. § (1.) alapján “A nyilvánosságra hozott jegyzékben a jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel, egyéb személyes adatai nélkül. Ha a jelentkező a jelentkezési lapján kérte, hogy a felvételi jegyzékben jelige alkalmazásával szerepeltessék, akkor a középfokú iskola az oktatási azonosító szám helyett a jelentkező jeligéjét tünteti fel.”
Az ideiglenes rangsor a jelentkezők által a felvételi folyamat során szerzett pontszámaik alapján jön létre. Minden felvételiző nyolcadikos szerepel minden egyes tagozatkód listáján, amelyet a felvételi jelentkezési lapján megjelölt. Tekintettel arra, hogy a diákok több iskola több tanulmányi területét is megjelölhették, ebből az ideiglenes felvételi jegyzékből nem mondható meg biztosan, hogy ki nyer majd felvételt és ki nem. Az a tanuló, aki a jelentkezési lapján elsőként megjelölt helyre felvételt nyer, a többi, általa még megjelölt tanulmányi terület / középiskola ideiglenes rangsorából kiesik, és a mögötte állók előrébb kerülnek.

A végleges, a győri központtal egyeztetett felvételi jegyzék visszaérkezése 2013. április 19-re várható. A jelentkezők kiértesítésére 2013. április 25-ig kerül sor.

E = ELUTASÍTVA

KÓDOK:

Szakközépiskola:

10 Közlekedés szakmacsoport

20 Építészet szakmacsoport

30 Faipar szakmacsoport

40 Közlekedés-gépészet szakmacsoport

50 Elektrotechnika-elektronika szakmacsoport

60 Könnyűipar szakmacsoport

 

Szakiskola:

11 Járműfényező

12 Karosszérialakatos

21 Ács

22 Kőműves és hidegburkoló

23 Festő, mázoló és tapétázó

31 Asztalos

41 Gépi forgácsoló

42 Hegesztő

43 Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő

44 Szerkezetlakatos – NEM INDUL

51 Elektronikai műszerész

52 Villanyszerelő

61 Női szabó