«

»

ápr 28

Érettségi vizsga

A vizsgák időpontja:

Május 3.  9:00 Magyar nyelv és irodalom

Május 4.  9:00 Matematika

Május 5.  9:00 Történelem

Május 6.  9:00  Angol nyelv

Május 7.  9:00 Német nyelv

Május 12. 8:00 Szakmai ágazati érettségi vizsga

Május 14. 8:00 Informatika 

GYÜLEKEZŐ

Kérlek benneteket, hogy az iskolába érkezés során is kerüljétek a csoportosulást. Minden egyes vizsgára a gyülekező a sportpályán lesz (rossz idő esetén a tornateremben).

A 9-kor kezdődő vizsgákra 08:15-re, a 8-kor kezdődő szakmai vizsgára (és informatikára) 07:15 re érkezzetek. A portán ellenőrizni fogják, hogy nem vagy-e lázas. A pályán a Vizsgabehívón szereplő terem táblája mögé állj, úgy hogy a 1,5 m távolság meglegyen a társadtól. A felügyelő tanár vezetésével foglaljátok el a helyeteket a teremben. A Vizsgabehívót a Krétában, üzenetben kaptátok meg. Itt találjátok az érettségi vizsgával kapcsolatos általános tudnivalókat. 

ÖLTÖZET, FELSZERELÉS

Az érettségi a jelen körülmények ellenére is egy olyan ünnepélyes megmérettetés, amire ünneplőben illik megjelenni (fekete alj, fehér felső).

Mit hozzál magaddal?

·        legalább két db kéken író tollat

·        személyi igazolványt, vagy egyéb személyazonosság igazolására alkalmas iratot

·        a vizsgán megengedett segédeszközt (MELLÉKLET)

·        kevés enni-, ill. innivalót

A vizsgán kötelező a saját, vagy az iskola által adott szájmaszk használata; a gumikesztyű viselése szabadon választott.

TÁVOZÁS

A vizsga végeztével is kerüljétek a csoportos távozást, kövessétek a felügyelő tanárok utasításait.

BETEKINTÉS

Az írásbelik megtekintésére május 31-én és június 1-én08:00-16:00 óráig lesz lehetőséged a Kultúrteremben. A beosztást később tesszük nyilvánossá. Az ajánlott módszer: fényképezd le a dolgozatot és otthon nézd át. Az esetleges fellebbezésedet június 2-án 16:00-ig küldheted el az iskola igazgatójának címezve ( titkarsag@kiralyendre.hu )