«

»

máj 06

Ballagás

“Az utakat sokáig nem érti meg az ember. Csak lépdel az utakon és másra gondol. Néha széles az egyik út, aszfaltos, néha rögös, barázdás, meredek…Egy napon megtudjuk, hogy az utaknak értelmük van: elvezetnek valahová. Nem csak mi haladunk az utakon, az utak is haladnak velünk. Az utaknak céljuk van. Minden út összefut végül egyetlen közös célban. S akkor megállunk és csodálkozunk, tátott szájjal bámészkodunk, csodáljuk azt a rejtelmes rendet a sok út szövevényében, csodáljuk a sugárutak, országutak és ösvények sokaságát, melyeken áthaladva végül eljutottunk ugyanahhoz a célhoz. Igen, az utaknak értelmük van. De ezt csak utolsó pillanatban értjük meg, közvetlenül a cél előtt.” (Márai Sándor)

2019. május 3-án végzős diákjaink búcsút vettek az iskolától. A ballagási ünnepségen tantestületi dicséretben részesültek a jó tanulmányi eredményt elérő tanulók és a közösségi- és sport tevékenységet végző tanulók. 

A Király – díjat Szabadi Péter, 12/A osztályos tanuló, a Diákönkormányzat vezetője kapta a négy év során nyújtott kiemelkedő teljesítménye jutalmaként.

A Kucsák-díjat minden évben egy szakmailag kiemelkedő, végzős szakmunkás tanuló kapja. Idén ez a megtiszteltetés Venczel Roland hegesztő tanulót érte, aki a Szakma Sztár Fesztiválon I. helyezett lett a hegesztő szakmában.

A ballagás legszebb pillanatai itt megtekinthetők: